Frustrerad.

Minst sagt. Tror WP lurar/t mig på utrymme. Har snart raderat hela bloggen och fortfarande har jag inte kommit ner i de GB jag behöver. Detta kan INTE stämma! För ca ett år sedan uppgraderade jag bloggen … efter jag bloggat från 2009 och klarade mitt utrymme väldigt väl. Och tänk så måååånga bilder från USA och alla resor jag gjorde fram till 2014 … Händer knappt ett smack med förminskning av utrymmet, trots att alla dessa bilder är borttagna + en jäkla massa mer.

Börjar undra om WP har dubblat bilder nu, att de finns i något ”underlager” som man inte kan se. 😔

Annonser

24 reaktioner på ”Frustrerad.

  • Mycket, mycket konstigt! Har raderat galet många bilder i timmar nu … Det har stått 4,6 GB hur länge som helst! Detta kan inte stämma! 😦 Tänk så mycket bilder jag lade upp mellan 2009/2010 fram till 2016 från alla resor, där jag hade utrymme utan problem, Jag köpte till mer 2016 … och nu blir det så här! Verkar inte stämma på något sätt. :-/

   Gilla

 1. Jag kanske har frågat det förr – men betalar du extra för nåt utrymme?
  Det gör jag, omkring 90 euro per år. För extra utrymme och diverse andra funktioner jag behöver.
  Hoppas du får klarhet i problemet.

  Gilla

  • Jag kom upp till 17,2 GB sen var det dags att förnya det igen. Så jag har raderat massa inlägg. Kändes väldigt surt, men nu när jag gjort det är det ganska skönt faktiskt. Jag har ju back-up på mina bilder så om jag känner för att köra något gammalt inlägg igen så har jag det kvar, bara det att jag ska förminska bilderna INNAN jag lägger in dem här på WP. 🙂

   Liked by 1 person

 2. Jag har ju kollat nu. Det spelar ingen roll vilka inställningar du gör inom WP. Du kan ställa in den till nagelstorlek till absolut minsta format , för det bara påverkar hur stort bilden visas pi ditt inlägg. Men när man klickar på bilden visas ju den ursprungliga formatet ändå.
  Du måste förminska bilden INNAN du lägger in i WP.
  Och om du nu inte orkar gå igenom alla bilder får du öppna en nu blogg och hänvisa vidare.

  Liked by 1 person

 3. Jag pröjsar tillägg för extra utrymme, och det måste jag förnya varje år. Gör jag inte det så får det gamla ligga kvar, men jag får inte upp nåt nytt. Var inne på att göra en ny blogg för varje år ett tag, med det ids jag inte hålla på med.

  Minskar bilderna innan jag lägger upp dom.

  Ser här ovanför att du är på gång att få ordning på det hela – skönt! 🙂

  Gilla

  • Ja. Jag får nog börja betala när utrymmet tar slut igen … för har ingen lust att göra om samma procedur igen … tog ju bara EN vecka! 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s