Underbara Nerja.

Lika mycket som mig blev Junior förälskad i Nerja. Så mysigt och vackert! ❤

Hur vi hamnade där? Jo, The Bodyguard hade ett litet uppdrag där borta, så vi passade på att följa med dit som en liten dagsutflykt, då jag aldrig varit där förr. Lika fint som jag sett bilder på den lilla staden, lika fint var det i verkligheten.

Vädret var fruktansvärt när vi körde dit … ösregn nästan hela vägen till Malaga, så jag nästan ångrade mig och var på väg att säga att de kunde dumpa av mig och jag tar bussen hem igen … MEN, det är jag glad att jag inte gjorde, för strax efter vi passerat Malaga klarnade det upp och det blev okej väder.

Jag fotade och Junior hälsade på andra hundar (väldigt duktig och han skötte sig finfint) så vi kom i efterkälke av de andra och sedan var de puts väck … vi tappade bort dem helt enkelt. Men grät inga tårar för det, då jag hade fullt upp att se mig om i staden … så det gjorde inget, hahaha …

Vi kom till utsiktsplatsen och jag fick lyckorus … så vackert!!!

Vi sa Hej till Gubben och rattade vidare in mot staden.

Där fick vi kontakt med de övriga och vi gick och mötte upp dem på ett ställe för lunch. Och jag häpnade över hur billiga de var på pizzorna. Knappa 4 euro för en, istället för mellan 8-14 euro som här hemma!

Efter det så lämnade vi ”gubbarna” och gick vidare …

Och Junior hittade en liten bar som han ville hänga på en stund … tyvärr fanns det ingen bar där för mig, så jag fick snällt stå och titta på.

… vi fortsatte gå …

Junior blev blixtförälskad i denna Labben … oj, vad de inte ville släppa varandra ❤

Men jag ville vidare och efter många om och men gick Junior med mig.

I den lilla ”hydda” som ni ser där nere … jag tror faktiskt att det är någon som bor där, det såg så ut iallafall när jag kom närmre … men är inte 100% säker.

Junior fick massa spring i benen när han såg trapporna ner mot stranden … Jösses vad bråttom han fick att komma ner dit.

Han fick springa lös en stund, vet inte om man får ha hundar lösa där, men jag chansade och det gick bra. Junior hade fullt upp med att jaga duvor … Man kunde tro han hade en raket i röven så som han sprang fram och tillbaka efter de där flygande råttorna 😀

Men vi kunde ju inte vara där hela dagen, så vi gick upp för trapporna igen och väntade på The Bodyguard.

Förutom allt det vackra i Nerja, så finns det gigantiska spindlar också!

En fantastisk utflyktsdag hade vi … iallafall jag och Junior. The Bodyguard såg knappt någonting av Nerja … då han kollade någon lägenhet som ska renoveras.

Jag hade lätt kunna bo i denna stad, utan någon tvekan som helst! ❤

 

 

 

Annonser

9 reaktioner på ”Underbara Nerja.

  1. Bara för att vara på den säkra sidan så var den där spindeln en kvarglömd sak från Halloween eller……………?!?! Eller hur?? 😱 Please say it is so! Har fobi så vill gärna veta……..

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s