Kyligare dagar.

Flyget var försenat så klart igår. Men när jag väl kom på så var det hur bra som helst. Kunde sova lite hur bra som helst då inga andra passagerare satt bredvid mig … tre säten för mig själv, he he …

Läst mycket klagomål om Ryanair, på dålig service osv. men jag tycker att servicen på planet är väldigt bra, personalen har koll och serverar på vänligt sätt … och ofta. Pga förseningen var jag vrålhungrig och chansade på att prova flygets Chicken Tikka Masala, och jag blev så positivt överraskad av denna. Smakade mer och bättre än den jag köpte hemma på en indisk restaurang för länge sedan. På flyget kostade den 6 euro, så billigare än den på Curry Leaf som jag blev oerhört besviken på. Hemma blir det bara indisk mat på Bollywood, de är de bästa indierna. Men nu var det flygets färdiga rätt och värmd i micron jag skulle vilja ge tummen upp för. Och det gör jag 🖒.

Kom hem till regn, dimma, grått och kallt väder. Hem till föräldrar och hoppade genast ner i mina famla vinterkläder som jag har lagrat i huset. Somnade …

Ska se om jag får in en date med SysterYster idag … måste ju träffa hennes nya bebis som hon fick i somras! En liten gyllene vovve med namnet Zingo. 😍

Annonser

3 reaktioner på ”Kyligare dagar.

  1. Kul och skönt att allt gick bra. Fast jag tror att det flygbolaget samt Norweigian toppar statistiken på klagomål med väldigt långa förseningar, borttappade bagage och ovilja att rätta sig till kundens bästa trots att de blivit fällda av ARN.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s