Junior.

Känns konstigt att inte Junior är runt mig. Flera gånger vänder jag mig om för att inte ”snubbla” över honom, speciellt när jag står vid diskbänken.

När jag vaknat här i huset på nätterna och morgonen, så blir jag förvirrad vart jag är och undrat: Var ÄR Junior?

Jag är ju så van att han ofta ligger nere vid fötterna när man sover, och brukar gosa ner mina fötter i hans päls som  är så varm och mjuk.

Den enda fördelen att han inte är med hit till Sverige är att jag kan se på tv-serier, läsa bloggar och blogga utan att en lurvig klump kommer och trakasserar mig, för att få uppmärksamhet. Ja, jag tror han är världens klumpigaste hund! Han snubblar över sig själv, snubblar på trottoarkanter, han har noll koll på vart han sätter sina tassar, han har trampat mig i ögonen, pannan, kinden, mellangärdet (det gör ont, även om han är liten så är han tung och bastant … som en betongklump), han knäar en när man är ute och går … så nej, ingen smidig hund är han … han är en klumpeduns.

Men världens goaste klumpeduns och jag saknar honom så mycket … redan!

Men tydligen har han inte märkt av att jag rest iväg några dagar, hahaha 😂 Inte enligt The Bodyguard.

Ja ja, ibland får familjer splittras en stund, men jag saknar de där två där hemma, och värmen och solen … Kommer aldrig mer gnälla över att det är kallt i Marbella, inte efter denna tur. 😂😂😂

Har köpt presenter till ”Junte” …

Annonser

8 reaktioner på ”Junior.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s