Shopping på Väla.

Helt otroligt att jag var på Väla igår. Ni som inte vet vad det är, så är det ett gigantiskt shoppingcenter strax utanför Helsingborg. Jag gillar inte att gå i sådana i vanliga fall, får så ont i huvudet och ögonen (tror det är ljuset på dessa ställen), och har inte varit där på säkert 4-5 år! Men igår hände det … pga att jag var tvungen att ta nya körkortsbilder … de jag tog i Spanien blev inte godkända, gaahhhh! Fy vad dyrt! 250 spänn för fyra sketna bilder som ser likadana ut! I Spanien betalde jag 8 euro. Men, men … vill man ha nytt körkort så är det väl bara att betala, eller hur?

Vilket fall som helst, var det väl ändå lite kul att se hur de byggt ut detta shoppingcenter … jösses vad stort! Jag gick kanske genom hälfen av det, sen blev det hem till mor & far.

Tänkte åka till syrran, men hoppade över det … tänkte sedan att jag kunde ta en sväng till bror, men hoppade över det också. Det är ju så rysligt kallt att jag får ont in i benmärgen!!! Så ut går jag inte i onödan! Eller onödigt är det väl inte att hälsa på syskonen, men tror nog jag får vänja mig lite innan jag tar för många steg ute på gatan 😂.

Sitter och laddar inför pepparkaksbak. Väntar bara på att sonen slutar sitt arbete. 😍

Annonser

3 reaktioner på ”Shopping på Väla.

  1. Jag tog bilder hemma, klippte till den till angivet storlek postade till dit man ska skicka. Kostade inget och blev dom jag ville.
    Är minus 3 grader så kall? Eller har inte dina syskon värme hemma? 😳🤭
    Kram!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s