Mys med familjen.

Haft en otroligt skön dag. Har mer eller mindre bara flytit runt, ätit gott och småpratat. Känner att jag börjar komma in i klimatet, fryser inte lika mycket längre … bara när jag gått ut. Räcker att jag tar fem steg så är skelettet is, hahaha. Men inomhus börjar jag känna mig varm igen, de två första dygnen frös jag konstant.

Trodde inte mina föräldrar ville ta fram granen i år, men de gjorde det! 😁 Pappa fixade till med ljusslingor, och jag dekorerade den som han ville ha den. Bara röda och guld julkulor vill han ha i år … bäst att lyda 😂.

Fäääärdig!

Och en selfie för ovanlighetens skull.

När det var klart blev det julklappar som skulle paketeras in … vilket jag älskar att göra, lika mycket som jag avskyr det. Det ger en speciell julkänsla. Lite glögg, lite öl, lite vin, nötter, choklad, julskinka och allt man nu kan stoppa i sig medans man prasslar med julklappspapper, bråkar med och blir förbannad på tejprullar som hela tiden ramlar ner på golvet. 😄

Sen är det bara slapp i soffan och vänta in tid till självaste julafton.

 

Annonser

9 reaktioner på ”Mys med familjen.

  1. Det är jobbigt att frysa. Fryser ofta här hemma då det blir kallare ute. Det tar en stund innan värmen i huset stabiliserat sig. Konstigt nog fryser jag inte mindre genom att klä på mig mer. Tvärtom. Tar av mig nästan allt, på med ett tunt nattlinne, stoppar in barfotafossingarna i ett par härliga tofflor och sveper en filt om mig. Då blir jag varm. Har du testat den varianten?

    Liked by 1 person

    • Har inte testat, men det stämmer som du skriver. Känns som att man fryser mer ju mer kläder man har på sig. Kan vara att kroppsvärmen/kroppsångan inte kan cirkulera runt lika bra. 🤔

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s