Instagram 2017

Kollade mina mest nio gillade bilder på Instagram under 2017 … wtf! Jag trodde det var naturbilder som var det … men nej, är det verkligen selfie bilder folk gillar? 😲

Hujedamig!

Har ätit så mycket kött, korv, skinka och choklad under dessa dagar jag varit hemma i Sverige att min mage var inte riktigt normal igår. Trodde jag höll på att få magkatarr, så ont! Jag äter ju helt annat och annorlunda i Spanien, mer sushi, kyckling och ”lättare” mat, så magen fick nog en chock av allt jag knappt har ätit på ett år.

Nu blir det lite packning. 😍

Annonser

3 reaktioner på ”Instagram 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s