Smycken och Skarsgård.

Inte helt fel att ha varit i Sverige faktiskt. Rotat igenom lådor och grejer jag har kvar hos föräldrar sedan jag flyttade ifrån Köpenhamn. Grejer jag inte orkat släpa ner till Spanien, och grejer jag glömt bort att jag har.

Som till exempel, smyckegrejer, stavar och massa smått som behövs om man ska göra egna smycken. Jag som sa till The Bodyguard inte för så länge sedan: Synd att jag gett bort allt sån’t där krimskrams”, när jag en dag blev sugen på att pyssla ihop örhängen och armband. Se man på, se man på … en jädrans massa stavar, ringar, spännen och annat shit hittade jag. Vilket kasst minne jag har. Det ska med mig hem nu. 😄 Ser kanske lite ut, men jag kan lätt göra 200 st. örhängen om jag har lust 🤣

Vad hittade jag mer? Jo, en ros … en ros jag kallat Skarre-rosen, hahaha … Den fick jag av en viss A. Skarsgård efter en filminspelning vi jobbade med för sjukt många år sedan, tror det var 2002 … så det är ett bra tag sedan. Jag som kostymör då, på den filmen. Observera att det inte var  någon ros han gått och köpt till mig, han hade den under en scen i filmen, så därför … 😂

Lite svart och vissen har den allt blivit … kan man sälja den på E-bay? För en så där 1 mille dollar? 😉😁 Skoja bara, den är inte till salu, den får ligga kvar i en så kallad minneslåda.

Ja ni, det är galet mycket jag hittat här som jag vill ha med, men det får bli en dag om vi bilar ner, eller den dag jag orkar släpa på en resväska för incheckning … just nu är det bara handbagage som gäller. Orkar inte köa och stå och vänta på väskor, fort ska det gå! 😄

Nu ska jag rota vidare!

Annonser

5 reaktioner på ”Smycken och Skarsgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s