SophiePDesign

Var lite uttråkad igår kväll, och kom att tänka på en sida som heter Zazzle.com, där jag ”designade” spöken på muggar, barnkläder och annat … försäljningen där blev en mugg  under ca 7 år, och royaltin jag fick för den muggen var … tadaaaa … knappa 2 dollar, hahaha 🤣

Igår öppnade jag nytt konto, och testar igen … bara för att prova. Gjorde en mugg, ljus, kapsylöppnare med magnet, vykort, kortlek m.m. Inte så många produkter ännu, men det kommer väl. Lite sån där syssla när man inte har något annat för sig.

Här ligger mina små verk SophiePDesign

Så in och köp era snåljåpar, så jag får mer än 2 dollar, hahaha 🤣

Ha en bra dag … nu måste jag fixa till här snabbt för annat att göra.

Annonser

3 reaktioner på ”SophiePDesign

  1. Snygga är dem. Men förstår inte konceptet. Du gör designen men sen. Är det de på sidan som lägger på din design på koppen m.m?
    2 dollar är 2dollar. Utan sidan hade du inte nu 2 dollar.
    Jag är med på en sida där jag säljer en del av mina foton. Inget jag blir rik på. Jag försökte värva andra också till det, men ingen nappade, mans skulle få lite extra penny om den värvade också sålde.
    Nåväl. I början stog det bara still. Men numera klingar till det lite då och då. Rik blir jag inte heller. Men 3 siffrigt blev det under kanske 5-6 år.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s