Färgat kläder?

Morgonen började med städ. Sopa golv, tvätta fönster, tvätta kläder, tvätta mattor, tvätta sängkläder, tvätta badlakan … sopa golv, tvätta golv, torka kyl, torka frys, torka allt som behövs torkas av. Om sanningen ska fram har jag inte kommit till hälften ännu. Anledningen till denna städnojja är för att någon viskade i mitt öra att det skulle bli regn idag, så vad passar bättre än att få ordning på lyan? Men … jag kan inte se att regn är på väg, solen skiner och gassar ute på balkongen, så jag har suttit mest här 😂.

Nåja, jag har iallafall sopat golvet en gång, tvättat fönster och har andra maskinen tvätt igång … den sista tvätten ska bli intressant att se hur den blir *host & harkel*. Råkade se i ögonvrån att något rött var med i den ljusa tvätten … och det är nämligen fyra små blommor på en julduk som blir tvättad för första gången … 😣 The Bodyguard blir säkert jätteglad om hans ljusa t-shirts blir rosa. Lika så jag, med mina ljusa blusar. Too late att ta ut den där duken om ni nu skulle säga att jag ska ta ut den.

Vilken tur att jag inte jobbar som hembiträde … 🤣

 

Annonser

12 reaktioner på ”Färgat kläder?

  1. Det finns ett slags ”tvättlapper” man kan stoppa in i tvättmaskinen tillsammans med kläderna. Det papperet suger åt sig all färg tvätten släpper, så det går att använda det och tvätta olika färger tillsammans.

    Liked by 1 person

    • Tack och lov gick det bättre än vad jag trodde. Bara en ”t-shirt” fick en liten rosa plätt … The Bodyguards t-shirt 😂. Men har han en skjorta eller kavaj så syns den inte 😁

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s