Mysdag.

Jag och Junior följde med The Bodyguard upp till Yanx på Centro Plaza för lite krubb, de är rätt bra på det stället. Vidare gick vi med honom till El Dorado för en liten öl. Jag och Junior promenerade vidare ensamma i långsamt tempo i, vad jag tycker är Nueva Andalucias mest trevliga villaområde … där vill jag bo! Solen strålade igen efter stormen, så varför stressa hem?

Trots att det är ett himla fint område så lämnas hus till sitt öde, bland annat det här … så himla synd tycker jag. Detta fattas även fönster 😐

Jag vågar inte fota så mycket bland dessa vackra och mysiga villor, då det är övervakningskameror överallt. Har respekt för det 😊.

Vi gick ju här för några veckor sedan och såg mitt drömhus, ett riktigt renoveringsobjekt som skulle kunna bli hur mysigt och fint som helst, bara man hade haft pengarna och OM man nu överhuvudtaget får köpa det och FÅ bygglov osv. De har ju lite knepiga regler här nere, därför det står så många tomma och övergivna hus lite varstans.

Men här är MITT drömhus som jag så gärna skulle vilja ta hand om … åhhhh, vad mysig gård jag skulle gjort, med massa blommor och kaktusar. Kan tro det kan gå på en MINST 20 millar trots skicket, men det är stort! Trodde det var ett litet lagom hus, men när jag kollade på Google Map, ja … då visade det sig att det är enormt, hahahaha 😂 Det är en extra byggnad till också, ett litet extra hus kan man säga … asså, här kan jag ju drömma mig bort 😃

Jaja, vi promenerade vidare hemåt efter vi tittat till ”mitt” hus och dreglat lite. Superskön promenad i superskönt väder. Nu ligger vi i sängen och myser, jag och Junior. The Bodyguard är inne i Marbella och har en spelning på en klubb, jag hade ingen lust att följa med, men Mandana & Mr Holm klarar sig säkert galant utan mig, hahaha 😁

Vi hörs och god lördag på er, kära Läsare. 😊

Annonser

4 reaktioner på ”Mysdag.

 1. Visst finns det många fina hus, och många av dom har övergivits och står och förfaller. Väldigt synd det.
  Men jag vill aldrig bo i hus igen. Det är SÅ skönt med en liten lägenhet UTAN trädgård (12 kvm terrass är fullständigt tillräckligt). Inte mycket att städa och sköta om och det är bara att stänga dörren när man ska iväg på en kortare eller längre tur. Ingen behöver titta till det. Perfekt!

  Liked by 1 person

  • Ja, det är ju det. Men ett radhus med en liten plätt skulle vara trevligt, så man iallafall kan göra en liten rabatt och ev ha en odlingslåda med div. kryddor, som timjan, rosmarin osv 😊

   Gilla

 2. Åhhh, håller absolut med dig! Vill också ha ett litet hus men inte som semesterbostad dock, men du som bor där, underbart!
  Tyvärr kommer det nog bli som på alla andra ställen, någon köper huset skövlar det och bygger 4 nya vita kartonger med glas överallt. I don´t like it!!!
  Är väl gammalmodig men jag älskar de gamla spanska huset med karaktär. En liten finca med innergård❤️ Men de försvinner ju mer och mer………..😢

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s