Morgonrunda runt Los Naranjos.

På jyckens morgonpromenad tänkte jag gå den långlånga rundan runt Aloha Golf, men det blev en annan runda för The Bodyguard ville gå med. Så istället för runt Aloha Golf gick vi in till bostadsområdet Los Naranjos som ligger ner för backen av oss. Har varit i Los Naranjos pyttelite tidigare, men inte utforskat området speciellt.

Det fanns ett ganska bra ställe där Junior kunde springa lös … och han SPRANG, det ska Gudarna veta att han gjorde, helt galen, hahaha 😂.

Mitt i området har de en stor Mercadona (för er som inte vet är det en mataffär, bland de billigaste) och något litet matställe och café. Ju mer vi gick runt där, ju mer har jag lust att bo i det området … trots att The Bodyguard säger att det är ”ghetto”, men då tycker jag att det är ett väldans fint och fräscht ”ghetto”. Det är inte mycket längre att promenera ner till Puerto Banus än vad det är från där vi bor nu. Dessutom går bussen L-1 både ner till PB och ända in till Marbella därifrån … här måste jag ta buss L-4 ner till PB (om jag inte vill gå) och sedan byta till L-1 för att komma vidare in till Marbella …

De har en fin BBQ restaurang också … fast där har jag inte varit, kanske skulle gå dit och kika en dag 😊.

Det enda jag inte skulle lita på helt fullt ut, är nog posten 😁

Men nu är det så att jag blir himla sugen på att finna en bostad där, tror nog The Bodyguard också är det … så vi ska kolla runt lite 😊.

Plockade en apelsin från ett träd. Ganska lättskalad … stoppade in en klyfta i munnen, och jeeezuz vad sur den var. Saftig men SUR! Surare än en citron … skulle passa utmärkt att ha i en vattenbringare för smak, men att äta liiiite too much faktiskt, även om jag kan trycka i mig citronklyftor 🤗

Efter nära två timmars morgonpromenad blev det gofrukost när jag kom hem … ägg med Kalles Kaviar och vad jag kallar den ”spansk julskinka”, så god!

Lagom mör och rosig om kinderna ska jag nu hoppa in i dusch och göra nytta här hemma. Middag med Lennart ikväll, han kom ner hit igår kväll. Trevligt! Bara Lisbeth som fattas 😊

Ha en skön söndag.

Annonser

3 reaktioner på ”Morgonrunda runt Los Naranjos.

  1. Dom där ”apelsinerna”… Det dom oftast planterar i parker och i städer är pomerans. Sura som f***n och därför pallar folk bara en och sen låter dom bli 😀

    Där uppe i Los Naranjos, där bodde vi en vecka i ett hyrt hus i november 1995. Hur fint som helst och just utanför vår tomt låg en utslagsplats för golfhål nummer 7 (kanske det var? vi spelar inte golf). Jättefint område, och golfbanan ägdes då av Sean Connery. Men honom såg vi aldrig till. Tyvärr… 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s