Kyligt.

Sitter ute på balkongen i min ”kanindräkt” som jag börjat kalla one-piecen för, den jag fick av föräldrar i julklapp … den används flitigt kan jag säga. Speciellt nu när det är så kyligt här nere. Varm och go är den! Den har inga öron och tofssvans, den är bara vit med rosa stjärnor på, men den är lika mjuk som en kanin, därför den blir kallad ”kanindräkten” 😁.

Söndag idag … grått, kyligt och blött på marken, så det får bli en hemma dag idag. Inga längre promenader, utan det får bli korta och nödvändiga för hunden.

Igår låg en tjock ring, nästan ring, runt La Concha … ett par dagar till med ruggväder har jag hört, men sen kommer solen och värmen tillbaka.

Vet inte vad jag ska göra idag, tvättade gjorde jag igår + städade upp lite. Funderar på att teckna, eller göra örhängen, har inte bestämt mig.

Vad hittar ni på?

P.S. Ama de Casa, jag sov inte till 11.00 idag … vaknade strax efter 10.00 😂

Annonser

2 reaktioner på ”Kyligt.

  1. Jag har tagit bort svarta stenar i olika storlekar från en topp som jag aldrig använt till eventuellt senare återvinning.
    Sen förbannar grannen ovanför som städar dammsuger morgon och kväll ( nu) och vet inte ATG det finns en utfällbar borste på munstycket. Hen river runt ständigt som om det inte finns en morgon dag. Känner mig väääääldigt aggressiv. 🤬😑👀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s