Tunga moln.

Molnen hänger tungt över bergen, så tungt och tjockt så till och med La Concha inte syns … duggregnet har slutat och det är inte lika kyligt längre, utan det är en ganska behaglig temperatur …

… det tyckte nog också imse vimse spindel … dock så klättrade han varken i tråd eller nät, utan stod mitt på ”min” trottoar! Vilken baddare och rälig sak! Jag brukar inte vara så hysteriskt rädd för spindlar, men denna tyckte jag var väldigt obehaglig och var sketans skraj att den skulle hoppa på mig när jag fotade. Hujeda mig!!!

Vad sjutton är det för någon? Någon som vet? Ca. 1,5 cm stor *hjälp*

Annonser

6 reaktioner på ”Tunga moln.

  1. Jäklar spindeln. Jag vet att det är en väldigt väldigt äcklig spindel ( visserligen hade jag också hade tagit bild på för annars vem skulle tro på en). Den går inte ens trampa ihjäl. Huuuuga. Fy.

    Gilla

  2. Åh fy farao vilken fuling. Jag skulle inte vågat gå i närheten av den. Och skulle ha mardrömmar om den i månader efteråt. Tycker våra svenska spindlar är jävligt ruggiga. Men den där…..där går gränsen!
    Tittade häromkvällen på gamla foton med kompisar, där fanns bl a foton från vår första resa till Santorini. Kompisarna kommenterade och undrade en massa typiskt turistiska frågor. Men min första tanke var att det på vårt hotell fanns en gigantisk spindel som fick mig att våra vara där innan Mr X hade avrättat den. Den spindeln var stor. Som de större svenska spindlar. Men den här du fotade……..har aldrig sett något liknande. Om jag borde du skulle jag genast flytta till norra Sverige i förhoppning att spindlar inte överlever! Santorini då? Jo……..jag gillade väl stället, men inte spindeln. Vill inte heller åka till Italien igen. För även där fanns en gigantisk spindel inom området, dock inte lika stor som den du fotade. I Tunisien var jag lite förundrad över

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s