Då var man igång igen.

Efter flera veckors uppehåll med undervisningar så var det dags igen idag, som ni redan vet så klart, eftersom jag redan skrev det i förmiddags.

Promenerade till skolan, vädret var skönt och inte skönt … det svajar lite grann kan jag tycka. Och glad är jag att jag tog med mig mössa och poncho, för det är schvajnigt kallt nu på kvällarna.

Två gamla elever, engelskan och tyskan (de hade ju bara två veckors kurs i höstas så de ville ha mer), och två nya, båda från England. Jättemysiga och trevliga tjejer. Gick så lätt och de var så himla goa mot varandra. Nyfikna och lust för att lära sig make-up från grunden, typ ”old school” som jag fick lära mig när jag gick min utbildning, det klassiska som vi kommer bygga upp till modern high core fashion … glittor och glamour, rock n roll och pop … ja, allt! Det lyser i deras ögon, så himla kul att se.

Gick förbi blinkande huset. Ja, de har fyra palmer eller om det är pelare, svårt att se, men de har iallafall snurrat runt blinkande ljusslingor i skiftande färger i dessa fyra, och de blinkar varje kväll året om. Men nu under juletid har de slagit till med riktigt mycket … en hel vägg (nästan) har de hängt blinkande ljusslingor som ett vattenfall, dock bara i blått blink. Mer såg jag nu när jag gick hem … blinkar överallt.

Där bakom kan man se en minidel av ”vattenfallet”, hahaha 😂

Synd att jag inte kunde fota de fyra pelarna … men jag tror de är runt poolen, eller uteplatsen vid poolen … Det är så svårt att se då det är så höga murar och buskar som skymmer.

Har sån lust att plinga på och fråga om man får komma in och kika på deras blinkande trädgård 😂😂😂. Förmodligen hade jag nog dekorerat lika mycket blink om jag hade haft hus med stor trädgård, 😉

Så fort jag kom hem hoppade jag i min kanindräkt och under täcket. De andra två är ute och härjar … men jag är inte avundsjuk, så skönt att bädda ner sig efter arbete … slippa laga mat, städa, pyssla, och göra annat. Rätt bra med kvällsarbete faktiskt 😉

Annonser

2 reaktioner på ”Då var man igång igen.

  1. Ditt jobb låter både mysigt och roligt.. och det låter roligt när du skriver att det är kallt..
    Vi har fortfarande ingen vinter och det ligger på 3 eller 4 plusgrader för det mesta en konstig vinter verkligen.. Tänker inte gå utanför dörren idag det blåser halv storm usch..
    Ha det så gott under täcket lät mysigt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s