Slö dag.

Har inte gjort många knop här hemma idag, mest legat i sängen, druckit kaffe och snurrat runt på nätet.

Hade planerat en städdag idag och fönsterputs, och en lång promenad med jycken upp i bergen, inget av det har det blivit. Det snurrar till i huvudet varje gång jag böjer mig ner eller gör för hastiga rörelser.

Men jag har lyckats ta en liten promenad med Junior, trots att benen skakade lite av sjukan. Tack och lov var hunden otroligt lugn och gick fint, utan drag och konstiga påhitt. Vädret har varit fantastiskt, så jag kunde till och med gå utan jacka. Dock så när jag kom hem gjorde sig förkylningen sig påmind igen … genomsvettig och ”skakig” i hela kroppen som om jag sprungit ett maratonlopp, näsan forsade och jag är tätt på döv … har fått lock i öronen och det vägrar släppa … ja, ni vet ju hur ljud kan höras då. Grrrrr ….

Vilken Söndag!

Annonser

2 reaktioner på ”Slö dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s