Host, host …

Nu jävlar ska hostan bort! Asade mig ner till apoteket och bad om en bra hostmedicin, så nu ska den väck!!! Blev helt färdig av att gå den lilla biten, och givetvis fick jag värsta hostattacken när jag väntade på hissen här hemma, så jag knappt fick luft. Pinsamt när det står en flock ungar och en pappa som även de stod och väntade.

Hann knappt komma innanför dörren innan flaskan var öppnad och jag tog en hutt … tjock äcklig sörja … hu! 😣

Blomman vid hostmedicinen fick jag av en anställd på SuperCor (mataffären) för hon tyckte synd om mig med min sjuka.

Önskar det var så, men sanningen är den att alla får en liten blomma på väg ut från affären, för att de har en nyöppning av den. Invigning efter en stor ”renovering”. Väldigt fint har det blivit, och nu ser den ut som en mataffär istället för en stor bensinstation ☺.

Ska inte röra en fena mer idag … bara mina fingrar för lite pyssel i sängen. Armband ska göras …

Annonser

6 reaktioner på ”Host, host …

 1. Lycka till med din hostmedicin…
  Själv har jag inte vågat ta hostmedicin på flera år. Då fick jag en på recept och den hade en sällsynt biverkan som jag drabbades av – kissestopp….
  Fick sitta 45 minuter på toa för att tömma blåsan.

  Gilla

 2. Hoppas det hjälper men om inte så blir du nog tvungen att masa dig iväg till en doktor..
  ta det lugnt i helgen kurera dig och så hoppas jag du snart är ditt gamla vanliga pigga jag igen.. tröstkram från ett grått Stockholm..

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s