House tour?

Njaaaa, så kul ska vi inte ha det. Så litet här hemma så det är ingen idé. MEN … jag kan visa grannskapet här, där jag går varenda dag, två gånger om dagen … till och från arbete. Tänkte att ni kanske är lite nyfikna  😉

Här en stor överblick över området …

… pilen som pekar på huset, vilket jag tror det är, är till salu för endast 68 miljoner … jag vågade ta ett smygfoto när jag passerade härom dagen, vilket är detta nedanför … det är inte mycket man får med av villorna här i området, då det är höga murar, portar och mycket träd och buskar …

… vägen jag går varje dag är den röda linjen …

… som jag skrev i förra inlägget, så gick jag den här röda linjen hem idag, den som kändes kortare och snabbare …

… vi kör en lite mer close-up …

Stjärnan på den bilden är detta hus …

… nästa close-up …

Hus nummer 3 är det blinkande huset som jag visade och skrivit om tidigare.

Hus nummer 2 är detta …

Hus nummer 3 är vääääldigt speciellt! Det har stått tomt i ca 10 år och är helt övergivet nu … ingen skötsel, ingenting … ägaren till det huset sitter i finkan. Vad han gjort orkar jag inte skriva om, så ni som vill veta mer kan ju googla Monzer Al-Kassar. Det huset är gigantiskt med tennisbana, inomhuspool och allt man nu kan tänka sig.

Mina smygbilder från idag … så otroligt sorgligt att ingen tagit hand om det.

Googlade fram lite bilder så kanske ni ser bättre 😉

Helt otroligt vilka hus vissa människor har. Har de gjort rätt för sig och varit/är hyggliga så är de väl värda dessa hus, om de nu så önskar ha det 🙂 . Jag själv får kalla kårar längs ryggraden bara tanken av att bo så stort och vara ensam hemma … fi fasiken vad jag skulle inbillat mig saker, hahaha …

Nu efter två inlägg i raken, så ska jag hoppa i kanindräkten och ut på kissrunda med vovven … sen ska jag mysa ner mig med te och läsa massa bloggar jag inte läst på flera dagar. 🙂

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s