Regnbåge …

Tidigare på dagen såg det ut så här över mitt vackra berg La Concha, vilket betyder Snäckan på svenska 

… vid 18.40 såg det ut så här …

… jag undrar vart regnbågen ledde, jag hade ett hopp om att ändan hamnade rakt i skallen på mig, lite skattkista så där i huvvet, kanske tur i lotto eller något … om jag nu hade spelat, vilket jag inte har. Men kanske att en brilliant idé skulle ploppa upp … men icke sa nicke. Hände inte ett smack där uppe. Tyvärr.

Jag travade hemåt stelfrusen … så mycket vind och kyligt, mina öron höll på att ramla av. Trots det tog jag en annan runda hem, som faktiskt kändes kortare och tror nog den gick lite snabbare med. Ska testa den igen imorgon när jag går till jobb. Och hade jag inte gått den vägen hade jag aldrig sett dessa fina blommor 😀

Förresten, min fråga angående den där kaktusarten jag ställde igår som jag inte fått svar på, det fick jag svar på idag … likaså ohyran som kommit på mina andra kaktusarter, hur jag eventuellt kan bli av med dem. Den som gav mig svar, var min kära kloka trädgårdsmästare  till far (han är inte trädgårdsmästare, men han kan en väldans mycket).

Skotten ska planteras direkt i jord, och inte vara i en glasburk med vatten. Ohyran kan man få bort med ättika, eller sprit … t-sprit på tops sa min mamma … kanske kan man även ta någon matolja … jag provar med vitvinsvinäger i helgen. 😀

Annonser

En reaktion på ”Regnbåge …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s