Wish.

Ja, ni alla har säkert hört talas om den sidan på nätet. Jag själv var väldigt sen med att kolla in den och prova. Gissa en som ska göra massa riktiga armband i läder, vaxad tråd med massa fina pärlor.

Beställde för ca 150:- , hur mycket som helst. Hundratals pärlor av olika slag och band i hundratals meter. Kan knappt bärga mig att sätta igång … bara det att det kommer inte bli levererat förrän om ca 1,5 månad.

Igår kväll följde The Bodyguard ut på kvällspromenaden med Junior. Och ärligt, Läsare … det finns en minipub runt hörnan som jag aldrig varit på, lite gömd så där i en hörna. Vi gick dit för att kolla … så mysigt! Så spansk om man jämför med alla andra ställen här i området. Smått slitet, mönstrade kakelplattor och varmt. Vilken guldhåla om man vill vara själv för ett tag. Pedro’s Bar heter den 😊

Nu är det jobb … och efter jobb blir det provsminkning till en musikvideo som jag ska sminka till på torsdag och fredag, innan det ”vanliga” arbetet börjar 😄

Annonser

3 reaktioner på ”Wish.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s