Supertrött!

Oj, oj, oj … vad jag är trött!!! Ni anar inte. Två långa dagar med väldig koncentration över det jag gjort. Ikväll orkar jag INTE laga mat kan jag säga … får bli hempizza om jag orkar hålla mig vaken ett tag till.

Jag har ju bestämt att vi inte ska käka så mycket ute mer, utan jag lagar mat! Har gått bra två dagar, trots att jag varit trött efter jobb. Första dagen skulle jag göra Chili con Carne, det smakade okej, men långt ifrån som det ska smaka 😬 … nåja, det blev massa över och det blev slängt in i frysen, bra med färdig mat om man skulle få det knapert. Igår efter jag varit hemifrån från kl. 08.30 till 19.40, var jag mer död än levande, men jag bet ihop och stekte tonfiskkotletter och fixade hemmagjord potatismos med någon konstig sås med citronsmak … supergott! Men strax efter deckade jag. Som sagt … tredje dagen skiter jag i att göra något, som sagt pizza … sen ska jag hamna i matkoma och sova gott hela natten.

Fy fasiken vilket trist inlägg.

Bilden ovan är när Sanna fixar Mandanas hår … jävla lyx kl. 09.00 på morgonen. Själv satt jag med mer eller mindre okammat morgonhår i en klämma grön av avund, med stora påsar under ögonen, glåmig och trött och tittade på. Kaffet var min räddning för att hålla mig vaken.

Annonser

2 reaktioner på ”Supertrött!

  1. Kära nån, skulle önska att jag hade såna dagar. Som heltidsjobbande går jag hemifrån 5.40. Kommer hem mellan 19 – 20.30 beroende på vilken veckodag det är. Som nu halvtidssjukskriven går jag hemifrån 6.45 kommer hem 17-tiden, utom en dag då jag är hemma 16, och en ledig dag i veckan.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s