Mitt liv innehåller …

… också av annat än bara arbete, vilket känts som det sista tiden … men jag har gjort en rolig grej imorse, vilket är hemligt än så länge … ingen vet, bara jag 😁. Kanske ni får reda på det om en veckas tid eller så …

Nu behöver jag ALLA lyckoönskningar jag kan få! Jag har äntligen planterat de tre skotten jag plockade för ett tag sedan. Ni som följt min blogg vet ju vilken lycka jag har med att plantera olika saker, hahaha 🤣 … lika stor lycka med de fina blommor jag köpt till balkongen …. alla dog. Men fasiken om inte dessa tar sig, om inte … blir det plastblommor på denna balkong 😂.

Sen har vi ju en galen hund …

… som samlar på tennisbollar … misstänker en annan som hjälper till, alltså!?

Vi har ju en tennisklubb precis här … där av alla bollar som spelarna lyckats slå över staketen 😣

Resten av dagen ska vi bara ta det lugnt. Hämta mitt smink och penslar någon gång under dagen … kanske jag går till Svenskaffären Scandi Supermarket för något som inte finns på Mercadona och SuperCor, bara backen upp dit som jag fasar för, värsta backen i trakterna faktiskt, till och med skräckbacken som jag går varje dag från jobb är som en bagatellbacke.

Annonser

11 reaktioner på ”Mitt liv innehåller …

  1. Mördarbacke har vi här också. Nämligen backen upp till mig! Fniss, ja Junior är en härlig bollkalle. Bra samling där.
    Men jag tänker inte önska dig lycka till, vet du varför? Jag har alltid hört att man aldrig ska önska någon lycka till med sina blommor/växter, eftersom det innebär tvärtom – olycka. Men det kommer säkert bli riktigt grönt och fräscht på balkongen

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s