Trygga Marbella!

Fortsättning från förra inlägget …

Hamnade till slut på bussen hem till Marbella, på den somnade jag nog på två röda sekunder. Tar på krafterna att gå i en främmande stad i gassande sol, speciellt när man gått många fler kilometer än nödvändigt i ett tillstånd av vilsestress, hahaha 😂.

Konstigt det där egentligen då jag klarat mig och hittat ensam alldeles utmärkt i Venedig, Skopje, och alla städer jag nu varit i Europa, när jag körde i Las Vegas, Los Angeles, fasiken genom mer eller mindre hela Utah, Arizona, California, bland berg och dalar … iof sig var jag inte ensam under USA resan … men jag hade bra koll vart jag skulle, skötte styrningen själv. 😂 Ja,ja … kanske min resförmåga har tappats bort under de år jag inte rest, vad vet jag?

Vilken avslappning det blev när jag steg av bussen. Med säkra och snabba steg travade jag ner mot stan …

… hungrig som attan var jag, då den ”mysiga” måltiden uteblev i Malaga pga vilseturen. Gick in på Bar Istan som låg längs vägen … köpte en liten tapas för att stilla hungern.

Vidare promenerade jag genom Gamla stan …

… och kom på att det var bäst att passa på att köpa nya sneakers, då de som jag har är väl lite för mycket utslitna av alla promenader i berg och strandpromenader  … väl använda kan jag meddela, lite för mycket använda också 😂.

Ni ser ju själva här under … jösses! 🙈

Tog inte lång tid innan jag fann ett par nya … så nu ska de invigas för bergsturer och hundpromenader 😉.

Bra pris var det också … 15 euro … 😁

Åkte hem och lagade ”barnmat” … potatis/falukorvsgratäng med massa grädde och smör. Sen fick jag huvudvärk och kunde knappt hålla ögonen öppna pga det.

Nu är det att ta hand om hemmet … tvätt står prio 1 … hunden kräkte ner en matta i förrgår, vet inte vad han hade fått i sig 🤔.

Annonser

3 reaktioner på ”Trygga Marbella!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s