Ikapp mig själv.

Nu har jag snart hunnit ikapp mig själv här på bloggen 😁.

Jag och Junior har haft våra promenader de sista dagar, långa som korta mer än vanligt. Igår invigde vi mina nya sneakers med att promenera upp mot bergen … mina sneakers var inte så svarta, blanka och fina när vi kom därifrån. De var i färgen sandgråbeige när jag kom hem 😣. Men vad gör det när man har en trevlig stund i ca 2 timmar. 😉

Det var så varmt och skönt att jag kunde gå enbart i kortärmad blus och tunnare byxor, utan att frysa en enda sekund … däremot svettades jag 😄.

Vi gick inte så långt upp, hade inget vatten med mig till Junior för jag trodde inte det skulle bli så hett som det blev. Vill ju inte plåga stackarn. Efter en bit vände vi och gick tillbaka, och Junior envisades med att gå upp till El Banco i Aloha Pueblo. Han verkligen stretade emot när jag försökte gå förbi urbanitionen … så okej, vi gick dit. Han vet att personalen ger honom vatten varje gång vi kommer, och det brukar bli ett stopp där när vi kommer ner från bergen. 😄

Vidare gick vi ner mot där vi bor …

… och jag ville gå till ”kinesen” för att köpa förvaringsburkar. Junior vägrade följa med utan han stretade emot ordentligt när vi skulle passera grindarna här hemma. Fanns bara en sak att göra, det var att gå hem med honom som han ville … viket är förståeligt att han ville göra efter två timmars promenad.

Själv travade jag ner till ”kinesen” och hittade mina förvaringslådor + en kanna som jag velat ha i flera veckor. 3 euro kostade den … väl valt bra köp för att ha citron- och gurkvatten i. Så fräscht och gott att dricka. Jag som dricker väldigt mycket vatten 🤗

Vad mer? Invigde ett doftljus jag fått av San Diego Raquel 😍. Vi håller fortfarande kontakt fast hon bort så långt borta, och så småningom kommer vi ses igen … om det blir i San Diego, Palm Springs eller San Francisco får vi se … Palm Springs är en eventuell spännande resa, om den blir av … återkommer om den när det väl gäller, he he 😁

Nu ut med monstret.

Annonser

2 reaktioner på ”Ikapp mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s