Sommarväder.

Oj, oj, oj, vilket sommarväder vi haft idag, helt underbart skönt 😍. Morgonen började lugnt, slött och skönt. Fick med mig The Bodyguard och jycken till La Campana, jag ville dit till den stora ”kinesen” för att se om de hade några bra förvaringslådor till min make-up som jag har utspritt i det ena skåpet i badrummet. Använder själv inte speciellt mycket, så varför ska ”jobbsminket” ta onödig plats?

Skön promenad var det …

Fin påfågel där på muren …

… ännu finare med kaktusar längs muren. Gud vad jag tycker det är snyggt!

Vi kom ner till La Campana utan en lynnig och envis åsna till hund, idag var han jättesnäll och lydig … en exemplar hund kom vi dit med. Konstigt det där med humör på hundar kan jag tycka, vissa har mer än andra … våran är extrem, hahaha 😂.

Jag sprang in till ”kinesen”, ut kom jag med en rulle med vaxad lina (för smycken) och 3 tuber superlim … hutlösa knappa 3 euro gick det på. Fann inga lådor 😬.

När vi var på väg hemåt igen sa The Bodyguard: ”Sätt dig där på hörnan och ta en öl så kommer jag snar.” Jag lydde och satte mig i hörnan med en öl och pratade med Junior …

Inte långt där efter kom The Bodyguard tillbaka … med två förvaringslådor, perfekta sådana … från ”kinesen”! Hur kunde jag missa, va?! 😂

Vi stannade till på Red Cloud och tog lite ”ostrullar” och friterade ”räkringar” innan vi promenerade hem.

Genast började jag knåpa ihop ett armband … Perfekt lina som är lättarbetad med och man kan ”bränna” tråden istället för att limma eller knyta onödiga knutar. Synd bara att den enbart var knappt fyra meter … räckte bara till ett armband.

Färdigt! 😁

Där efter gjorde jag lite mat … tonfiskkotletter, ris, citron-och dillsås med lite sallad … supergott! Ut med hunden … nu ligger jag med kanindräkten på och är smått i matkoma. Jag som var så sugen att ta en sväng till Bar Six tidigare … blir inte med det nu, har nog det bäst hemma 😉.

God natt.

Annonser

En reaktion på ”Sommarväder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s