Trotsig Junior.

Tänkte ta en skön och lugn promenad igår med Junior, och det gjorde vi. Om den blev lugn och skön? Knappast! Junior var en riktig pain in the ass! Stretig, trotsig, dragig, ville bestämma själv vart han skulle gå … överallt utom rakt fram. Höger, vänster, höger, vänster … satte sig och stretade som ett barn som sätter sig och skriker på golv för den inte får som den vill … så var han. Men glöm det sa jag, jag bestämmer och du följer med mig. Mitt tålamod tröt kan jag säga.

Vi kom fram till mitt mål iallafall … den mysiga parken.

… släppte Junior i hundparken och tänkte han säkert kommer springa, leka och ha det skoj. Hoppet var också att någon annan hund kunde komma och leka. Det tycker ju Junior om. Det kom en kille med en vovve som var nyfiken. Junior gapade som aldrig förr, hans skall blir man lätt döv av, om inte så är risken stor för tinitus. Han skällde inte för att vara arg, utan han blev så lycklig att han inte kunde kontrollera sina stämband och sångbegåvning 😣. Han skrämde den andra vovven, eller inte skrämde, men den tyckte nog Junior var lite jobbig, så de gick.

Skyll dig själv.” sa jag. ”Ta det lite lugnt istället… ”

Vi gick hem … lika envis som en åsna, och ”pain in the ass” på vägen hemåt. Var inte ute mer än lite över en timme … ändå somnade han pladask när vi väl var inne. Ja, det tar på krafterna att streta, dra och vara envis. 😉

Gick till affären … kom hem, började göra chicken tikka masala, tänkte ta ett glas vitt vin … blev ett halvt, sen blev det en kanna vatten istället.

Kylskåpet … översta hyllan är det bara drycker. Massa vatten i de ”gamla” juicepaketen, kannan med gurk/citronvatten och två billiga lådvin (ca 0.80 euro/st) … billig och inte det bästa, men vad gör det när jag ändå spetsar det med lite citronsaft och ibland isbitar, har det som balkonghängsvin 😉.

Nu hoppas jag att Junior är på bättre humör … han kan ju vara lite svajig 😃. Måste till La Campana för en sak … det är en bit att gå, så det vore ju tacksamt om monstret går lite mer ordentligt idag.

 

Annonser

7 reaktioner på ”Trotsig Junior.

    • Verkligen!!! Jobbigt ibland, men vi har bestämt att han får behålla den så han inte bara blir hundhund, om du förstår vad jag menar. Men lite pli får det vara på honom 😄🤗

      Liked by 1 person

  1. Fniss, är det en snauser eller en snauser? Hahahaha, ursäkta mitt fniss. Snauser är en speciell ras. Egen åsikt, egen vilja t ex. Du måste helt enkelt vara envis nog för att visa att du är en person med ännu mer snauservilja än Juniors. När han upptäcker det kommer han att bli trogen och följsam.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s