Tålamod!

Ja, mitt tålamod sattes på prov idag … mitt eget fel!

Efter att jag stökat runt med disk och tvättat golv så tog jag fram den sista biten av vaxtråden jag köpte igår, och fram med en pärla. Satte mig ner och skulle göra en ring … 😣. Lättare sagt än gjort! Vet inte om vaxtråd är lämplig eller olämplig för detta pyssel, eller om man ska ha silkestråd till detta, eller något annat … nylontråd kanske?

Men fy för … det var så smått och bökigt, fick göra om, göra om, göra om, vet inte hur länge … gaaahhhh … kände hur blodet började koka i kroppen. Mitt tålamod att göra denna förbaskade ring höll på att ta slut.

Men klar blev jag, vissa ställen ser bra ut, andra ställen vet jag inte om jag spänt för löst eller för hårt … funderar på att gå till ”kinesen” här i byggden och se om de har silkestråd och prova göra en ny … det sägs ju, övning ger färdighet.

Nåja, det blev till slut en ring iallafall, inte den snyggaste, men ändå. Armbandet blev helt okej … bara ”spännet” blev lite konstigt, men det ser man knappt.

Nu när jag sitter och skriver det här blir det nog en runda till ”kinesen”, ska ju ändå ut med hunden så varför inte snurra in där också 😉

Vi hörs!

Annonser

6 reaktioner på ”Tålamod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s