Fashion show; Capricho.

Småregn, ute med hunden … var på väg en ganska lång runda, men vände och tog första bästa ställe för att skydda oss mot regndropparna som kom, inte speciellt långvarigt regn … men jaja, nu sitter vi ner och bloggar lite.

I fredags var jag på en liten fashion show på Manolo Santana club. Trevligt, vackra kläder och mysigt. Arrangören var Lydia, modebloggerskan, som jag känner lite så där. Kläderna kommer från butiken Capricho.

Lite stillbilder … oerhört svårt att fota när modellerna går och rör sig hela tiden … speciellt med min super långsamma kamera 😆

En av mina favoritmodeller här nere (som jag själv har sminkat en gång), lite äldre än de andra och hennes hår är nästan så man kan dö för att få på skallen, vilken man hon har!

Bombaderar er med lite filmer …

OJ! Det var inte så lite … 10 stycken! 😂

Showen tog så klart slut …

Tackar Lydia för inbjudan (tredje tjejen från vänster) och Maria för väldigt bra jobb med make-up, och att hon erbjöd mig skjuts hem (tjejen i hatt), fotograf Alex (stavar sitt namn som jag inte kommer ihåg, jag kallar honom alltid för Alex, blir lättare så 😆) … ja, och så klart alla andra inblandade.

Kul att träffa dem alla innan jag mötte The Bodyguard och Junior.

 

Annonser

En reaktion på ”Fashion show; Capricho.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s