Gottis i busväder.

Vädret blir bara sämre och sämre och jag börjar bli orolig över Junior som inte vill gå ut i detta, han ser så ledsen ut när jag försöker tvinga honom … orolig blir jag över hans mage då han inte gjort nr 2 sedan klockan 09.00 i morse 😦 Men jag förstår honom, jag vill inte heller ut i onödan, men gör det för hans skull som inte heller vill, men som jag försöker locka med godis och allt möjligt, utan resultat.

Tur vi har vin, chokladpudding och jordgubbar hemma, så man kan tröstäta lite 😉

Vet att jag inte ska klaga då jag vet att ni i Sverige och andra länder har det mycket värre med snökaos och galna minusgrader … men det känns så där när man vet att man bor på ”soliga och varma” solkusten … samtidigt som man vet, när detta väder är över kommer solen tillbaka och det kommer bli varmare och varmare, och så varmt så man knappt kan andas, hahaha 😀

Annonser

2 reaktioner på ”Gottis i busväder.

    • He he … du ska bara veta hur andra bloggare teasar mig med massa gottis, speciellt när jag inte har något hemma och för lat att gå till affären. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s