Nattinlägg.

Har lite svårt att somna, eller rättare sagt mycket svårt att somna … läser samma nyheter om och om igen, läser bloggar, googlar på allt skit som ploppar upp innanför hjärnbalken … Kanske jag ätit för många jordgubbar, *hmmm* … det blev ju glass och jordgubbar för inte så länge sedan …

Lite lustigt det där med jordgubbar, i Sverige fick jag ofta satan i gatan ont i magen, och den sved som bara den när jag endast tog ett fåtal … smultron var det helt annat med, det kunde jag äta hur många som helst av … men nu var det inte smultron jag skulle skriva om. Jag går tillbaka till jordgubbarna … jo, i Sverige var det ingen hit för min mage … men här i Spanien kan jag äta hur många som helst utan att känna av svedan och det onda i magen, undrar varför? Eller inte … vill inte veta vad de spanska gubbarna är besprutade med, om de är besprutade, vad vet jag?

Vädret lugnade sig vid 21.00 tiden, då passade jag på att springa ut med jycken … och äntligen fick han ut allt han skulle och han blev nog glad igen … han somnade bums när vi kom hem, och jag har aldrig hört en hund snarka så mycket som honom. 😀

Ska göra ett nytt försök att somna igen … God natt!

Annonser

3 reaktioner på ”Nattinlägg.

  1. Hoppas du lyckades somna då 🙂

    Jordgubbarna är jättegoda nu – äter en hel del av dom (fast jag försöker välja dom som ser lite mindre ut, jösses vilka bautabär det är här! 🙂 )

    Gilla

  2. Hoppas du lyckades somna till slut. Blir så avub¨nsjuk på att smaskar på jordgubbar. Så gott. Skulle verkligen sörja om jag skulle må dåligt av jordgubbar. Fast jag tycker de svenska är godast. Och av de svenska är de norrländska godast. Undrar om det är midnattssolen som gör dem extra goda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s