Instängd.

Ja, idag blir man nog instängd här i lyan. Oväder till tusen, mycket igår men nu är det dubbelt upp. Igår läste jag att de kallade stormen för Emma. En kvinna i Fuengirola blev nedslagen av en palm … jag som skrev igår att det är ett under att palmerna inte knäcks mitt itu av stormen :-O . Ingen idé att ta av sig kanindräkten … gick till och med ut med Junior i den, eller gick och gick, jag försökte … han tokvägrade som aldrig förr. Undrar hur länge en hund kan hålla sig? Han står och stirrar ut på balkongen som är full av regnvatten och önskar nog att det tar slut.

Internet är inte speciellt stabilt, det hoppar fram och tillbaka … av, på, av, på … mest på men när det försvinner är det väldigt irriterande.

Det regnar så mycket att jag faktiskt har svårt att koncentrera mig på att skriva. Bilden är från igår när Junior ville vara min assistent 😀

Måste försöka skärpa till mig nu och jobba.

Vi hörs!

Annonser

6 reaktioner på ”Instängd.

  • Bra idé! Det blev ett kort uppehåll så det löste sig väldigt snabbt … men han ska ju ut igen! Så … ska tänka på dina kloka ord. 😀

   Liked by 1 person

 1. Så tråkigt! Maken är nere och är allt annat än glad……….är ju alltid lite tjatigt när man bara är nere en vecka. Du får fortsätta mysa i hemmet!
  Trevlig helg!!

  Liked by 1 person

  • Ja, det är urtrist! Har en väninna som kom ner med sitt barn i måndags, åker hem imorgon … tycker så synd om dem, de som kom för sol och värme.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s