Momondo del 2.

Måste ta en liten paus i skrivandet. Måste erkänna att det är mycket svårt att hålla sig till 100 ord per land man skriver om, finns ju så otrooooligt många spännande utflyktsmål och mysiga byar man kan komma till med bil. Sista landet jag håller på med nu av 10 stycken är Italien. Italien är extra mycket svårt att krympa ner och få kortfattat.

Men här slänger jag in en gammal översättning jag gjort.

”Var är det varmt i November” … mer kan du läsa HÄR!

”Goa

Gns. Temperatur: 28°C, Soltimmar pr. dag: 10 t., Gns. flygtid: 13 t.

Goa bjuder på den ultimativa badsemester med fantastiska stränder

Har du behov av D-vitamin, då skall du åka till Goa i västra Indien….”

Annonser

4 reaktioner på ”Momondo del 2.

  1. Jag har svårt att hålla mig kortfattat, men sedan jag började att även skriva inläggen på engelska, översättarna är så kassa, så har jag varit tvungen att tänka på hur mycket jag skriver, annars hade inläggen blivit kilometerlånga!😁

    Liked by 1 person

  2. Inte för att jag vill vara sån men… Först skriver du ”ITALIEN är extra mycket svårt att krympa ner och få kortfattat”. Och sen kommer info om Goa? HAHA!

    Ooops, nu var jag visst sån i alla fall 😉

    PS: Jag är just nu i Italien och kan meddela att det inte är särskilt varmt här i mars – det snöar 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s