Macramé blått/turkost armband.

Jag knåpade vidare denna söndag och gjorde ett likadant armband som det rosa men i andra färger. Förmodligen blir just detta beställt till USA, har en tjej där över som vill ha svart med turkosa pärlor/stenar … ska göra ett par andra modeller så får vi se vilket hon väljer 😀

Denna gång lyckades fästningen med trådarna, jag undvek att bränna, utan jag limmade direkt vilket gick superbra denna gång. YES! 😀

Började med den armbandet under denna text i förrgår … hilvede hilge! Jag får nog sprätta upp allt och börja om, bör nog sitta en hel dag med denna modell så jag inte tappar bort räkningen och höger/vänster, upp/ner … ska INTE avsluta förrän jag är klar och tro att jag kommer ihåg vart jag var. Vad som hänt här är att jag har både rätsida och avigsida vilket det inte ska vara … grrrrr……. upptäckte det idag när jag skulle fortätta. Så bara att börja om från början, men inte idag. 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s