Studiodag.

Jösses vad jag har sovit! Helt klubbad när jag kom hem igår, så vid 20.30 tänkte jag bara vila ögonen lite … slutade med att jag vaknade 10.00 idag, med smink och allt … ca 13 timmar har jag sovit, herre gud! :-O

Jag följde med The Bodyguard och Mandana till Flying Frogs studio som ägs av legendariska producent Leif Carlquist, långt ute på landet utanför Estepona.

Så otroligt vacker miljö, där kunde jag verkligen känna att jag var i Spanien … så mysigt! Junior verkade  stormtrivas han också, ni skulle sett honom springa om en tok i trädgården, han var helt galen och brydde sig inte alls om regnet 😀 . Han fick en ny liten kompis också som han terrade med jämna mellanrum, hahaha …

The Bodyguard och Mandana började spela in låten ”Om” som The Bodygaurd har skrivit och gjort musik till. Det lät väldigt bra!!!

Jag kände mig som hundvakt under några timmar … de där två alltså, tiggde godis, krafsade och höll på … 😀

Det var inte så mycket för mig att göra så jag fotade lite gitarrer …

… och trummor …

… totalt menlösa bilder. Men jag pysslade med annat också, men det tar vi i ett annat inlägg.

Vi lyssnade på det de spelat in och om de har tur kan denna låt faktiskt bli en plåga på svensk radio, riktigt bra lät det. Vi håller tummarna så ni läsare får höra den 😀

Collaget nedanför har jag ”snott” från The Bodyguard …

… och bilden här under från Mandana, fast det är jag som fotat bilden med hennes kamera. Lite ”blörig” bild men ändå rätt häftig, ser ut som om den kommer från 70-talet, hahaha …

Leif Carlquist, Mandana och Daniel Holm

När allt var över åkte fyra av oss till Funky Tapas och åt supergott!

Sen hade vi en ”lek” … en fotolek …

Mannen nedanför som var med oss är en välkänd spansk skådespelare och sångare/musiker, Mr Bojangles, eller José Ricardo Truchado som han egentligen heter. Det var hans idé … resultatet av leken kanske ni får se en annan dag, för jag har inte resultatet av den.

Det var en supertrevlig lördag och nu är det söndag … måste fixa till här hemma nu.

Vi hörs!

Annonser

4 reaktioner på ”Studiodag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s