Beige armmand, Macramé

Ja vett ni … det är galet svårt att sluta knåpa, tycker det är såååå kul! Och som vädret har varit nu har det mest varit inomhus som gällt … visst kan man gå och sätta sig på en bar och vara social, men jag har långt ifrån känt för det faktiskt. Nä, ut med hunden och sitta hemma i trygga vrån har varit sedan helgen.

Jag började med ett beige armband …

… vilket jag blev himla nöjd med … passar alldeles utmärkt till mina sommarklänningar 😀

Spännet är en annan variant än vad jag gjort på de andra … vet inte om jag ska gilla detta bättre eller inte …

Japp, så var det med det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s