Skriva mäklartext.

Det övade jag lite på igår, inte för att jag ska jobba med det … inte vad jag tror iallafall, men det är kul att testa och den blev godkänd av proffset här hemma, han kan vara lite ”hård” på sådant där, hahaha … 😀

Jag rotade fram ”mitt” hus som jag har velat efter i flera år … och började knåpa ihop en beskrivningstext, mätte avståndet till havet och gamla stan i Marbella. Jag har precis fått reda på att det är förbjudet att skriva ”gångavstånd” i mäklartexter, så istället kan man skriva hur många meter, kilometer om man nu vill skriva hur avstånden är.

Villa – Casa Gabriel ligger i ett lugnt och tryggt villaområde strax utanför stadskärnan i centrala Marbella.  Caféer, restauranger, skolor, matbutiker ligger runt hörnet och endast ca 1,5 km till stranden och till pittoreska gamla staden med sina många mysiga små barer och restauranger bland de spännande och blomstrande gränderna.

Med sina 350 kvm är villan fördelad i två plan; nedre plan erbjuder ett fullt utrustat kök med köksö och plats för matbord, stort sällskapsrum med öppen spis och matsal som har utgång till den frodiga trädgården med pool och BBQ area med lummig matplats. Nederplan har även gästrum och toalett.

När man kommer till övre plan möts man av ett ljust allrum med öppen spis och utgång till en stor terrass med utsikt över berg och hav. Här har Casa Gabriel sin master bedroom med privat toalett och bad, och utgång till terrassen. På övre plan rymmer även två sovrum med gemensam toalett och dusch.

Ett perfekt familjeboende för de som önskar lugn men nära till alla bekvämligheter.

Ja, annars är det lugnt i stugan. Har vimlat av måsar, jag som avskyr måsar.

Och Junior har lekt bollkalle.

Ska eventuellt möta upp Anders för en fika om ett tag, vi får se hur trött eller pigg han är när han slutar sitt jobb 😀

 

Annonser

2 reaktioner på ”Skriva mäklartext.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s