Hårfärg …

Gjorde rena rama klippet igår på SuperSol. Mitt hår såg förjäkligt ut, mycket utväxt då jag inte gjort något med mitt hår på flera månader. Sprang in snabbt på SuperSol på Centro Plaza och hittade det här …

Två paket i ett paket … med en annan låda …

… vet inte hur jag tänkte men trodde att det var något skum eller annat geggamojsigt som skyddar håret när man fönar det. MEN, det var en minifön som fungerar hur bra som helst 😀

Knappa 7 euro kostade detta, där kan man säga att jag gjorde ett klipp. Ett annat klipp gjorde jag också, det var att klippa till topparna på mitt hår … själv!

Har nu färgat mitt hår så utväxten inte är så tydlig, ska nog slinga till det också om två dagar, jag har ju ett paket kvar 😉

Solen har varit framme idag, så skönt! Myrorna var också framme idag … galet måna myror är det, överallt! Fast man kanske inte kan se dem på bilden, de är pyttesmå … vimlar upp ur sådana här ”myrhål”.

Junior och jag struntade i myrorna och lekte med bollar istället …

(Han har en tennisboll i munnen, därför han ser helt konstig ut vid hakan 😀 )

… sen smet vi iväg till Bollywood och åt super duper god Tandooripizza, vilket egentligen finns på menyn … men, känner man någon som känner som känner … ja, då kan man bli tipsad om ”hemliga rätter” … och självklart blev det spenatgeggamojsan också, det är ett måste när man går till Bollywood.

 

Annonser

4 reaktioner på ”Hårfärg …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s