Pedro’s och russin.

Mysig dag igår. Lagom så där. Jag och Junior gick till Pedro’s, den lilla mysiga baren här runt hörnan som jag skrivit om tidigare … den lilla spanska där det nästan bara pratas spanska … där sattes mina spanska kunskaper på prov … det gick så där 😀

Men det är trevligt där inne och det var en god stämning. Maria på bilden under var ganska bra på engelska, men testade gärna mig på spanska … jösses. Men kul hade vi, och jag försökte byta ut min poncho med hennes … det fungerade inte, hahaha 😀

Jag gillar inte russin … MEN måste säga att denna ost med russin var smaskens. Om inte Pedro och de andra spanjorerna hade mer eller mindre tvingat mig att smaka så hade jag inte gjort det … så tur var väl det.

The Bodyguard kom och vi gick vidare till Studio 68, satt där och tjatade med Klas och jag hade Junior vid min ena sida och Klas hund Tommy vid den andra. De två är roliga … Tommy avskyr Junior, Junior är nyfiken på Tommy men håller avstånd. Inga knorr, morr eller annat … ett snabbt ögonkast sen vägrar de titta på varandra. Men det är skönt att de accepterar varandra men är inte bästa kompisar.

Färgar mitt hår … måste tvätta ur.

Annonser

2 reaktioner på ”Pedro’s och russin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s