Baka, baka kaka.

Nu sitter jag här och samlar mod … livrädd för mig själv just nu. Samlar mod att övervinna rädslan för Bagare Sophie … Hur konstigt det än kan låta sviktar mitt mod att våga baka, för jag är ofta urusel på det … förutom att platta till färdigköpt pepparkaksdeg och trycka formar i den.

Vad ska det då bakas? Nja, om det blir något av det … om jag lyckas … Gissa!

Innan jag somnade igår blev jag så sugen på Kärleksmums, och fantiserade hur jäkla goda sådana jag ska baka idag 😂.

The Bodyguard var nog tankeläsare … eller tänkte jag högt. Lite oklart där … Med tanke på att jag pratat i sömnen om hästar härom natten. Han sa att jag vaknat själv av att jag pratat väldigt högt, men det har jag inget minne av … inte heller minne av någon hästdröm att de skulle fångas in eller vad det nu var 🤣🤣🤣 . Vilket fall som helst sa han att vi skulle till Scandi supermarket och jag skulle få shoppa loss vad jag ville … det blev då bakingredienser 😣

Men innan dess tyckte han att vi skulle ladda upp med lite lätt lunch på Johnnys.

Och ve och fasa, igen! Massa små räliga och giftiga pinjelarver på flertal ställen, jag hoppade och skrek AKTA ett par gånger … livrädd att Junior skulle råka trampa på dem. De var otroligt svåra att se på sina ställen då det låg kvistar och grenar runt om, plus att jag tycker de ser mindre ut i år än de jag såg förra året, och de var inte så många heller som gick i rad. Usch!

Så just nu är vi omringade av de mest farliga djuren för djur och barn … giftiga rackare. De ser söta och fina ut, men de bedrar. Nu fattas bara mountain lions, hahaha 😂.

Skämt o sido … de försvinner snart, man ska bara hålla ögonen öppna en liten period, sen är det frid och fröjd igen. Det är ju inte så att de attackerar en med monstertänder 😉

Annonser

2 reaktioner på ”Baka, baka kaka.

  1. Dom där larverna är jag inte avundsjuk på alls men maten mums.. Hoppas bakandet gick bra, och du jag är usel på att baka, det enda jag åstadkommer är såna där typer av socker eller choklad kakor som du köper i ett paket blandar i vatten häll i formen och ställ i ugnen klart.. 🙂
    Ha en riktigt skön helg nu…

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s