Kärleksmums.

Det lyckades till slut. Fast jag upptäckte att jag bara hade 3 dl socker hemma och det skulle vara 4,5 dl … sket jag i. Smälta smöret i mjölken hann stelna innan jag hann blanda i smeten … sket jag i. Mjölet var inte vetemjöl som jag trodde … sket jag i. Sladden till ugnen ramlade ner i smeten, hela kontakten i brun smörja … då började jag nästan gråta. The Bodyguard sa att det inte var någon fara och tryckte i kontakten i uttaget trots att jag spolat den med vatten … inget konstigt hände.

Istället för 20 minuter i ugn, blev det dubbelt. Sockerkakan blev tjock, bulig och sprucken … sket jag i. Öste på med glasyren … mycket! Och kokos.

Luktar gott men har inte smakat ännu, rädd att den ska smaka det konstiga mjölet.

 

Annonser

14 reaktioner på ”Kärleksmums.

  1. Ser ju jättefin ut. Skulle gladeligen prova en bit. Vem vet, du kanske har uppfunnit en kaka som är mycket mindre onyttig än originalet men lika god? Vad blev det för mjöl istället för vetemjöl? Var det gott?

    Gilla

  2. Haha! Du verkar ha samma bakningsskills som jag – men jag har i alla fall haft vett att ge upp det där med att baka 😀
    Dom SER goda ut i alla fall. Det gjorde aldrig mina äckliga bakverk 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s