Silverfisk vid hakan.

Fy och ve, ve och fasa. Nu florerar det bilder på de där räliga och giftiga maneterna … nu ligger de längs stränderna här. Bland annat på stranden vud Victor’s beach, där Junior ofta får vara lös … så nu är det bara att hålla honom kopplad om vi går till det stället. Vet inte om kommunen plockar upp dessa, eller hur det går till.

Sen höll jag på att vaxa bort halva mitt ena ögonbryn … gaahhhhh! Tur det inte blev värre än det blev, virveln försvann … så kan det gå när man vill vaxa bort små strån mellan brynen.

På råga av allt när jag står och sminkar mig, ser jag något i spegeln … en rälig albino silverfisk på en cm satt väldigt nära min haka på min kavaj!!! Hur sjutton har den hamnat där?! Fy för den lede. Jag brukar inte bry mig om små kryp, men när de är så nära mitt ansikte, ja då skriker jag. I mitt flaxande med armar och ben försvann den … slängde av mig kavaj och kikade så den inte ramlat ner i mitt linne … tack o lov såg jag den ligga på rygg och sprattla på golvet … Bye bye sa jag och spolade ner den i toaletten, har hört att de gillar fukt 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s