Tältcamping?

Detta är inte klokt! Var på väg till bussen, då öppnade himlen sig rejält och jag var tvungen att stanna till för att hjälpa en gammal dam som tappat sitt paraply … hon hade krycka och var riktigt gammal, och då offrar man sig att plocka upp paraply och själv bli totalt stel och frusen i kroppen av allt kallt regn som strömmar ner i jackan och längs ryggraden … brrrr säger jag bara. Nästa gång ska jag inte låtsas höra … jag ska spela döv och inte heller förstå teckenspråk.

Missade bussen på grund av det. Så jag sprang, verkligen sprang till café Gallery … Nu sitter jag här under tält som håller på att blåsa iväg, och det ösregnar!

Tur då att det är lite grönt och fint att titta på … utanför om man kan se genom regndropparna …

Folk flyr in, barn som vuxna, hundar som katter. Och ännu mer tur att de är billiga på vin. 2,50 € kostar det här … och tur att någon är glad trots regnet.

Det får bli hem iallafall … kan inte sitta här i hundra år 😣 Som om jag vore på en campingplats med ett dåligt tält som håller på att rasa samman.

Annonser

8 reaktioner på ”Tältcamping?

  1. Duktigt av dig att offra dig och hjälpa den gamla damen. Här är det gråtrist idag, men nåt regn har jag inte sett till.
    2,50 billigt för vin? Det är i den övre prisklassen här. 1 – 2 euro, mer ska det inte kosta 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s