Turist och regn.

Vädret är rätt ostabilt här nere, så jag fick en idé … det var ändå ganska hyfsat väder förutom blåst och lite, pyttelite småregn. Jag travade ut och satte mig här …

Tittade åt vänster håll …

… och åt höger håll.

Bussen kom i tid, jag hoppade in och möttes av en tsunami av passagerare …

… buss L4 tog mig till Puerto Banus, där skiftade jag till buss L1 … och solen sken, tro’t eller ej, men det gjorde den. En flock människor trängde sig in, sååå mycket folk att jag inte ens kunde ta en bild, ärligt alltså.

Vädret såg bra ut, inte superstrålande, men bra.

Hoppade av i Marbella … där möttes jag av rena rama vintern!

Anledningen varför jag skulle till Marbella, det var för att bunkra upp pyssel, har läst att det kommer bli riktigt dåligt väder så varför inte sitta hemma och göra miljarder armband? Så stora kinesen gick jag glatt till och undrade varför farbrorn hade paraply.

Jag fann det jag skulle och travade glatt ut igen … på väg mot bussen. Då kom REGNET! Så klart hade jag inget paraply och jag tyckte jag gått för långt ifrån kinesen för att vända om. Rusade in till Gamla stan … och jäkligt konstigt det där med att jag alltid hamnar i samma hörna … varför?

Kom in på torget … som vanligt. Nästan inte en kotte … helt öde.

Tog skydd på ”mitt” vanliga ställe …

… och känner mig som en av de få turister som trotsar regnet. Skillnaden är att de har paraply, det har inte jag. Sen om deras hjälper, det vette katten … paraplyerna ser lite krokiga och fel formade om jag säger så 😂😂😂

Nu hoppas jag att regnet ger med sig lite.

 

Annonser

4 reaktioner på ”Turist och regn.

    • Jo, det är otroligt grönt här nu och blommorna ploppar upp mer och mer. Bara så regnigt och ruggigt, ena sekunden går man och svettas medans andra fryser. 😣

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s