Tadaaaaaa…

Mästerkocken har varit i farten igen, äntligen fick jag tummen loss att göra nya inlagda chillisar … sååå gott! Har det till ALLT!

Sen var jag duktig att gå till charken för att köpa en köttbit som jag skivade upp själv, och därefter rulla kanterna i en jäkla massa svartpeppar … Svartpepparn och saltet köpte jag av snälla Raul’s mamma, stora bra kvarnburkar som de har på sin restaurang.

Gudomligt gott med egen rödvinssås med rosmarin i, lite potatishalvor och smörstekt sparris. Mums, det bästa jag gjort på länge … Nu blev helt plötsligt hungrig igen 😉

Jag har gjort ett armband också … i förrgår. (inte mina färger,, men kul ändå.)

Jag har gjort ett halsband … för ca två veckor sedan …

Håller på med ett grönt nu som snart är klart … visar det när jag gjort örhängen till det … tester hur det fungerar med 100% bomull … hur de håller formen när man har dem på sig i väder och vind. Men en sak är säker, det är att jag ska göra armbandet med svart/röd vaxtråd … imorgon kanske. 😀

Annonser

4 reaktioner på ”Tadaaaaaa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s