Vår?

Kan det vara så att våren är på väg? Efter allt regn och ruggigheter.

Fantastiskt väder igår, och jag fick med The Bodyguard ut på promenad. Tänkte att Junior kanske ville säga hej till Aurora-hunden.

Promenaden började …

… men istället för att ta till höger om bron blev det till vänster och över bron … Katamaranen har börjat segla igen och det var en hel del surfare ute bland vågorna …

… och fiskare …

Helt plötsligt närmade vi oss Marbella. Den lilla rundan blev en runda på 8 km … puh! Junior hade fullt upp hela vägen, så måååånga ute med sina hundar, stora som små. Till slut blev Junior så trött på dem att han knappt brydde sig. Det mest roliga av hans möten det var när han mötte en annan Schnauzer … en ”riktig” schnauzer, stor som ett hus var den … jösses vilken bauta hund, huvudet var fasiken lika stort som ett ardennerhuvud!!! Junior gick väl knappt till knävecken på den och såg ut som en liten myra bredvid, hahaha … Tror det var tyskar som hade den.

Vi fortsatte promenera och tyckte himlen/molnen såg så häftiga ut över stan, såg helt overkligt ut.

Vi gick till bästa tapasstället och åt lite gott, det började blåsa upp och det kändes som om det skulle bli regn. Var helt färdig när vi kom hem, fortfarande känner jag mig helt matt i kroppen. Otränad kan man säga att jag är.

 

 

Annonser

7 reaktioner på ”Vår?

    • Tror du har rätt faktiskt. Har hört att det var väldigt många år sedan det var så här långvarigt med dåligt väder. Enda positiva är att det inte varit de där extrema översvämningar som det varit tidigare år.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s