Slut i huvudet.

Tänk er, eller en fråga till er. Hur kan man bli så slut i huvudet och få ett totalt hjärnstopp av att skriva om roliga saker? Eller av att bara sitta och klura ihop idéer? Jag blir jättetrött! Som om jag varit på det värsta träningspasset. Hujedamig!

Tur att jag och Junior är ensamma hemma, för just nu har jag inte ens ork att öppna munnen, inte ens tänka.

Det där med att skriva … kan vara klurigt faktiskt. Jag är fullt medveten om att jag slarvar och glömmer ord här och där i bloggen, stavfel, fel meningsuppbyggnad, slänger om ord som inte bör göras osv … men det struntar jag i. Men när jag översätter och skriver något på”riktigt” … ja då vet ni, då är det ordentligt och korrekt! Inget hafsande på fem minuter, nä, det kan ta två – tre dagar innan det är helt färdigt … om och om igen, läsa, ändra, bygga upp, läsa, ändra … ta bort, lägga till … synonymer. Blir det tjatigt? Hur är det med söket? Kortfattat, intressant, tråkigt?

Just nu har jag lust att lägga mig och sova tills imorgon, vakna och börja om på nytt, eller inte börja på ny artikel men fortsätta skriva på samma artikel, men i nytt friskt sinne. För just nu … är det stopp, och då lika bra att låta bli.

Annonser

2 reaktioner på ”Slut i huvudet.

  1. Känner igen det. Jag är en mästare på att kasta om bokstäverna och hoppa över bokstäver för att jag tänker ”för snabbt” så jag missar dem.😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s