Tråkig människa?

De senaste dagarna, kanske till och med veckorna har jag känt mig som världens tråkigaste människa. Suttit insnöad och bara planerat, skrivit och ja, inte gjort något speciellt. Det är vad det känns som.

Suttit och knåpat en idé, som jag själv tycker är superbra, men det återstår att se om jag kan övertyga andra också. Idag skickas den … några korrigeringar sen så *gulp*. Men det värsta med att sitta så här, det är att jag själv blir mer och mer osäker, ibland kommer ljusglimten och jag är taggad till 1000, sen kommer svackan och osäkerheten, men det är nog normalt kan jag tro. Framför jag inte detta kommer jag ångra mig, och jag kommer inte få reda på om det är bra eller dåligt. Det är ju inte så att jag kommer dö om det blir nedröstat.

Vackert väder och det blir nog en långpromenad med vovven. Tycker jag suttit för stilla allt för länge nu.

 

Annonser

En reaktion på ”Tråkig människa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s