Blåst igen!

Matkoma för andra gången idag. Första koman blev efter lite mat på Studio 68, vi delade på tre stycken miniburgare (jättegoda) och efter det en Fish plate (supergott) … Tycker att Studio 68 alltid haft god mat, men deras nya meny är nog ännu bättre. Den där Fish plate överraskade mig rejält, då jag kan vara lite si så där med att beställa fisk ute, men hade nog kunnat sluka allt själv faktiskt, hahaha …

Andra koman kom för några minuter sedan … då jag helt plötsligt fick för mig att äta rester från igår, potatismos, köttbullar och brunsås, med pressgurka … Allt hemmagjort, tillagat av mästerkocken Sophie … Pressgurkan blev så goood! 😀 Har småätit ur burken lite då och då, så snart är den slut 😉

En oväntad syn från balkongen imorse. En ”campare” utan tält … det låg en snubbe och sov i en sovsäck snett bakom sin bil, och det tog ett bra tag innan han vaknade upp och försvann. Jösses.

Där ligger han i sin blå sovsäck som jag först trodde var någon kylväska eller något annat 😀 😀

Solen har varit till och från idag, ganska varmt men det blåser rätt rejält. Graderna vid veterinären visade 22 grader, men jag vet inte om det kanske var lite överdrivet? Igår var det toppenväder! Så jag och Junior var och strosade runt i nästan tre timmar.

Det blomstrar för fullt och jag har börjat nysa som in i bomben, har aldrig varit allergisk mot något, men undrar nu om det nu är en liten släng av allergi jag fått? Har läst att det finns en hel del som får pollenallergi när de flyttat ner hit, men jag vet inte om det är sant att det kan vara så? Det yr frön, nästan som snöflingor, i luften.

Junior fick springa lös och leka ett tag på en av sina favoritplatser …

Och något man inte ska göra är att ta vilken pinne som helst som hunden kommer dragandes med, som de vill man ska kasta. AJ, det gjorde ont kan jag säga. Ser kanske inte så farligt ut, men ont gjorde det, och inte så skönt om man behöver ta tag i kopplet ordentligt med höger hand, inte heller bära matkassar … inte heller få chili och lök i som jag råkade få när jag gjorde köttbullarna.

Saker och ting händer, så är det bara. Det är Skärtorsdag, det är en väldigt stor helgdag här för spanjorerna. Jag själv har suttit nästan hela dagen med en ny artikel, ska försöka bli klar med den i helgen. Just nu svider mina ögon och jag tror jag ska vila lite innan hunden måste ta sin sista promenix för dagen.

Annonser

5 reaktioner på ”Blåst igen!

  1. Såg verkligen gott ut med köttbullarna! Nu blev jag grymt sugen… 🙂

    Små sår och fattiga vänner ska man inte förakta, det sa alltid min mor. Din skada satt verkligen illa till, nu får du hålla dig undan från allt hushållsarbete. Hmm… Hur såg den där pinnen ut? Jag tror jag ska leta upp en sån… 😉 😀

    Gilla

  2. Mums så gott det såg ut. Hemlagat är alltid bäst tycker jag.
    Men fy vilket besvärligt ställe att på sår på. Gäller nog att knappt använda handens alls nu så såret verkligen får vila och läkas ihop.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s