Nytt ställe i byn.

Utan att säga för mycket så var nog en viss herre i huset lite extra hungrig idag, jag säger inget så har jag inget sagt … tänker bara tyst för mig själv: ”Skyll dig själv. Som man bäddar få man ligga. Skulle du tänkt på liiiiite tidigare. Har inget ”tycka-synd-om i min kropp.” Ungefär så 😀 😉 Men det är kanske inte så farligt, vad vet jag?

Anyway, vi gick till Centro Plaza en sväng och där såg jag att det öppnats ett nytt ställe. Vi gick dit.

The View bar & terrace heter den, och idag hade den sin andra öppna dag. Jo, namnet förstår man … fantastisk utsikt över La Concha (även om jag inte fotade henne idag) och ut över natur och hav.

Trots att vi fick vänta på smårätter i en timme så var den väntan väl värd … supergoda pil pil Gambas (perfekta i min smak med massa vitlök och cillisar), lika goda wraps och vårrullarna var super … så gott! Jag var så glupsk att jag glömde fota det andra förutom vårisarna …

Hyfsat bra priser för att vara här, ett par Euro billigare än många andra ställen, jag håller tummarna nu att stället håller i sig, och att tempot på serveringen blir lite bättre, att det går snabbare, annars är personal väldigt trevliga och gör så gott de kan.

Junior träffade en av sina superpolare på vägen hem. Stjärnan Maxi på Starz … de matchar varandra på något sätt … kan ni se? 😀

Nu, dags för att knåpa lite text igen … vi hörs!

Annonser

En reaktion på ”Nytt ställe i byn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s