Systemkamera.

Många gånger har jag tänkt på systemkamera, en riktig kamera som kan ta riktigt fina klara bilder, i många år har jag tänkt på det. När jag ibland gluttar igenom bloggar så blir jag nästan grön av avund hur snygga bilder de har. Åhh … en dag kanske 😀 😉 Skulle vara njutbart att ha med när man tar sina längre promenader och få hög kvalité i bilderna, istället för mobilbilder hela tiden som blir blöriga när man förminskar dem … eller har jag bara ett dåligt förminskningsprogram, är inte så insatt i det där ännu.

Frågan är då … vilket märke? Canon? Sony? Nikon? Ja, det är en hel djungel där ute med alla olika slags.

The Bodyguard har tagit kvällens promenad med Junior, vilket annars jag som gör. Misstänker att de tar en liten återställare på något ställe då de varit ute drygt en timme nu, hahaha … 😀 Har jag tur kommer de hem med pizza.

Och här ska ni se … varje morgon, jag säger varje morgon släpar de hem tennisbollar … asså jag undrar om de blivit bollsjuka 😀 😀 😀 Och jag som ska städa lilla balkongen så fort blåsten försvunnit, förhoppningsvis imorgon, fönster måste tvättas också …  ser hemska ut nu efter all regn och blåst.

Finns det någon pantmaskin för tennisbollar?

Snodde även ett litet bildkollage från The Bodyguards fb-sida.

Kanske skulle hoppa ner i kanindräkten, ska ändå inte gå ut mer idag.

Uppdatering: He he, hemleverans av pizza som jag misstänkte. 😉

Annonser

8 reaktioner på ”Systemkamera.

 1. Whaaaat! 1 2 3…104…127 går inte att räkna 😂🤣😂🤣😂 dör så roligt med alla bollarna!!!!😍😍😍 Det skulle vara jättekul med en systemkamera…hade för länge sedan en Canon som var superbra men som försvann på en resa.Ha en skön kväll🤗

  Gilla

 2. Jag har Canon och kan rekommendera den. Jag är med i en fotoklubb där det finns många olika kameror och de flesta är rätt så lika varandra. De största märkena är Canon och Nikon, och det kan vara en god idé att satsa på en sådan då det är lättare att få tag i begagnade objektiv. Just den kameran på bilden är en bra nybörjarkamera, vitsen med en systemkamera är att man ska lära sig inställningarna så man kan ta foton i alla ljusförhållanden, Jag började med en Canon 450D, som lanserades 2008 och där var man tvungen att ställa in kameran manuellt för att det skulle bli bra foton.

  Liked by 1 person

 3. Vilket bollhalv – ni slår ju Sverigebåtarna och HopLop och vad alla dom där platserna heter 😀

  Ang. kameran har jag en Nikon D3200 som jag är mycket nöjd med.
  Ska i något skede köpa ett objektiv till, ett med tele-egenskaper.

  Liked by 1 person

 4. Hahaha! Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag fick se alla tennisbollar…. 😀 😀 Vi använder vår terrass, så jag hade gjort mig av med dem fortare än kvick 😀 😀
  Ha en fin påsk!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s